Bitcoin kopen bij Litebit

Bij litebit kunt u munten kopen en verkopen. Er is een groot aanbod aan cryptocurrency. Ze bieden meerdere betaalmethodes, waaronder iDEAL, Bancontact, SOFORT, Giropay en SEPA. Minimale aankoop is €25,- dit kan variëren en heeft te maken het aantal orders dat het systeem te verwerken heeft.

Cryptovaluta Litebit

Litebit heeft een groot aanbod aan cryptocurrency die ingekocht en verkocht kunnen worden. De munten die ze verkopen, kopen ze ook in. Ze bieden de grotere valuta’s zoals Bitcoin(BTC), BitcoinCash(BCC), Ethereum(ETH), Litecoin(LTC), maar ook een groot aanbod aan andere crypto. De waarde van elke cryptovaluta die ondersteund word op litebit kan gezien worden bovenin de website. Wanneer je op de valuta klikt kun je deze kopne of verkopen.

Litebit wallet

U kunt niet alleen uw crypto kopen of verkopen, u kunt er ook uw munten opslaan in een hosted wallet. Hosted wallet kunnen bijvoorbeeld wallets voor de specifieke munt zijn. De waarde van de door u aangeschafte en andere cryptovaluta kan worden bijgehouden per uur, week, maand en jaar.

Ervaringen Litebit

Ervaringen zijn over het algemeen zeer positief. Litebit krijgt op meerdere rating-sites zeer goede recensies, gemiddeld 4 ster. Klanten zijn vooral zeer tevreden over de goede support. Uiteraard is het ondanks de goede recensies verstandig ook nog eigen onderzoek te doen voordat u geld uitgeeft.

 

Direct Bitcoin kopen bij Litebit