Bitcoin kopen bij BTCDirect

Het hoofdkantoor is gelocaliseerd in Nederland. Bij BTCDirect is het mogelijk te betalen met iDEAL, mastercard, VISA, Maestro, V-Pay, Bankcontact of met Banktransfer. Zie bieden live ondersteuning krijgen chat, ook zijn te bereiken via telefoon en email.

Hoe werkt de verificatie bij BTCDirect?

Bij aanmelding op BTCDirect moet u uw identiteitsbewijs opsturen voor verificatie. Dit is om misbruik te voorkomen. Het handelen in cryptocurrency is onder criminelen namelijk ook zeer aantrekkelijk. Dit wordt door id verificatie sterk ontmoedigd. Naast identiteitsverificatie is het nodig om uw bankrekening te verifiëren dit wordt handmatig gedaan bij uw eerste aankoop met een nieuwe betalingsmethode. Het verifiëren van uw bankrekening is nodig om fraude te voorkomen.

Heeft BTCDirect een app?

Bitonic heeft zelf geen app om cryptocurrencies aan- te verkopen of om uw gekochte currencies op te slaan. Wel hebben ze een online wallet die ondersteund wordt. Er is de mogelijkheid om een software wallet of hardware wallet te gebruiken. Tijdens de aankoop van de cryptocurrencies is het belangrijk het ontvangstadres van uw wallet in te voeren.

Wat zijn de transactiekosten bij BTCDirect?

BTCDirect heeft verschillende transactiekosten voor de currencies. Bij aankoop en verkoop zijn er andere transactiekosten voor de verschillende cryptocurrencies. Voor Bitcoin (BTC) geld een 2% aankoop fee en een 1% verkoop fee. Dit een van de laagste fees die ze hebben. Voor Ethereum (ETH) zijn deze transactiekosten aan de hogere kant, 3% voor de aankoop en 2% voor de verkoop. Voor Litecoin (LTC) gelden dezelfde kosten als voor Ethereum. Ripple (XRP) is hier nog niet aan te kopen. Verder betaal je voor de verschillende betaalmethode nog een kleine vergoeding. Voor betalen met iDEAL is dit €0,99. De transactiekosten worden automatisch toegevoegd aan de weergegeven aankoopprijs. De vergoedingen die u betaald worden weergeven voor u deze betaling maakt.

Welke cryptocurrencies kun je aanschaffen bij BTCDirect?

BTCDirect ondersteunt drie verschillende cryptocurrencies.
Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH) en Litecoin (LTC).
Ze zijn momenteel bezig om ook Ripple (XRP) toe te voegen aan deze lijst.

Direct Bitcoin kopen bij BTCDirect