Bitcoin kopen bij Bitonic

Snel en gemakkelijk Bitcoin kopen bij de marketleider in Nederland. Opgericht als idealcoin.nl door drie vrienden in 2012; Bitonic is inmiddels uitgegroeid tot een bedrijf met meer dan 10 man personeel en 2 kantoren in Nederland. Een in Amsterdam, en 1 in Baarn. Sinds de oprichting in 2012 heeft Bitonic al meer dan 350.000 Bitcoin verkocht.

Bitonic Transactiekosten

Bij een dealer als Bitonic spreek je niet van transactiekosten maar bepaal je gewoon een prijs die door de verkoper wordt bepaald. De prijs ligt tussen de 1 en 2 procent hoger dan op de exchanges. De reden hiervoor is dat Bitcoin kopen via Bitonic vele malen makkelijker en sneller gaat dan via een exchange. Hoe groter het aankoopbedrag, hoe goedkoper de prijs per Bitcoin.

Is Bitonic Betrouwbaar?

Bitonic is al sinds 2012 en zijn ze breed vertegenwoordigd op evenementen en in de media. Met een gemiddelde van 4 sterren op Trustpilot en een goede reputatie kan het bedrijf als betrouwbaar beschouwd worden. Dit neemt vanzelfsprekend niet weg dat gedegen online onderzoek van groot belang is voordat je je geld uitgeeft!

De klantenservice van Bitonic?

Het bedrijf is telefonisch te bereiken op werkdagen tussen 9:30 en 18:00. Daarnaast zijn ze erg actief op Facebook, daar reageren ze binnen een uur op gestelde vragen. Naast de telefoon zijn ze bereikbaar via Signal en Telegram.

Bitcoin verkopen

Wanneer je je Bitcoin verkoopt bij Bitonic krijg je (iets) minder euro’s dan wanneer je het op de exchange zou verkopen. Omdat het proces van verkopen op deze manier veel sneller gaat pakt het bedrijf die marge. Verkopen is heel simpel, je geeft aan hoeveel Bitcoin je kwijt wil, en stuurt die hoeveelheid naar het opgegeven adres. Het afgesproken bedrag in Euro’s wordt vervolgens de volgende dag op de door jouw opgegeven IBAN overgemaakt.

Direct Bitcoin kopen bij Bitonic