Bitcoin kopen bij Bitmymoney

Kosten

Bij Bitmymoney wordt aangegeven al vanaf 10 euro in te kunnen stappen in de wereld van Bitcoin. Dit blijkt echter niet het geval. De minimale transactie voor het kopen van Bitcoin is 20 euro waarbij er nog 25 cent als iDEAL fee extra wordt toegevoegd. Voor het verzenden van de bitcoin zijn er twee mogelijkheden, het verzenden via e-mail en het verzenden via Bitcoin adres. Voor het verzenden naar een e-mail adres wordt er geen fee berekend. Indien je Bitcoin wil verzenden via een Bitcoin adres betaal je een fee van 0,00025 Bitcoin. Tijdens de eerste aankoop wordt direct je bankrekening geverifieerd en kun je bedragen boven 50 euro aanschaffen.

Inloggen bij Bitmymoney

Het inloggen en registreren bij Bitmymoney is heel gemakkelijk.

 

Direct na het inloggen beschik je tot een online wallet. Aankopen worden automatisch in je online wallet opgeslagen.

App

De app van Bitmymoney is beschikbaar op zowel android als iOS. Zodra de app is geïnstalleerd kan je direct inloggen met je account. Na het inloggen moet je direct een pincode instellen waarmee je toegang hebt tot de mobiele wallet. In de app kan je zien hoeveel Bitcoin je hebt en hoeveel euro het op dat moment waard is. Ook heb je de optie om direct via iDEAL Bitcoin bij te kopen.

Betrouwbaar

Bitmymoney is op dit moment prima te vertrouwen. Wel is het altijd aan te raden om een eigen wallet te gebruiken. Als je de online wallet gebruikt van Bitmymoney is er altijd de kans dat je account gehackt wordt.

Wallet

De wallet van Bitmymoney is makkelijk te gebruiken. De interface ziet er goed uit en je kan je transactie historie bijhouden. Als je Bitcoin aanschaft wordt dit altijd verstuurd naar de online wallet, zou je deze willen verzenden naar je eigen wallet betaal je daarvoor de fee van 0.00025 Bitcoin.

 

Direct Bitcoin kopen bij Bitmymoney